Aluminij dogovara razvojne projekte

Bez autora
Oct 27 2011

Članovi uprave Aluminija d. d. Mostar, sa direktorom Društva Ivom Bradvicom na čelu, posljednjih dana rade na osmišljavanju i pripremi provedbe nekoliko ključnih strateških, razvojnih projekata Aluminija. Tako su članovi uprave Aluminija posjetili predstavnike italijanske nacionalne agencije za nove tehnologije, energiju i održivi gospodarski razvitak te tvrtke DD srl Construzioni Meccaniche, a obišli su i veliko energetsko postrojenje za iskorištavanje sunčeve energije u Udinama. Riječ je o upoznavanju s ponuđenim mogućnostima iskorištavanja obnovljivih energetskih izvora, koji bi jamčili sigurniju i jeftiniju opskrbu Aluminija strujom. U Zagrebu su prisustvovali predstavljanju austrijske tvrtke Hertwich Engineering GmbH, a u pogledu mogućnosti nabavke peći za topljenje i lijevanje aluminija i aluminijskih legura, kao i linije za lijevanje ljevačkih legura u obliku ingota od šest do osam kilograma.

Aluminij dogovara razvojne projekteČlanovi uprave Aluminija d. d. Mostar, sa direktorom Društva Ivom Bradvicom na čelu, posljednjih dana rade na osmišljavanju i pripremi provedbe nekoliko ključnih strateških, razvojnih projekata Aluminija, saopćeno je iz te kompanije.

Tako su članovi uprave Aluminija posjetili predstavnike italijanske nacionalne agencije za nove tehnologije, energiju i održivi gospodarski razvitak te tvrtke DD srl Construzioni Meccaniche, a obišli su i veliko energetsko postrojenje za iskorištavanje sunčeve energije u Udinama. Riječ je o upoznavanju s ponuđenim mogućnostima iskorištavanja obnovljivih energetskih izvora, koji bi jamčili sigurniju i jeftiniju opskrbu Aluminija strujom.

U Zagrebu su prisustvovali predstavljanju austrijske tvrtke Hertwich Engineering GmbH, a u pogledu mogućnosti nabavke peći za topljenje i lijevanje aluminija i aluminijskih legura, kao i linije za lijevanje ljevačkih legura u obliku ingota od šest do osam kilograma.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik